КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА

За да направите поръчка в сайта не е необходимо да се регистрирате. Ако желаете да се регистрирате натиснете бутона РЕГИСТРАЦИЯ, намиращ се горе в дясно на Вашия монитор.При регистрация полетата, които задължително следва да бъдат попълнени са отбелязани със звездичка. След успешна регистрация влезте в профила си с избраното от Вас потребителско име и парола.Изберете желания продукт и натиснете бутона КУПИ. В бланката, която се зарежда напишете количеството, което желаете да поръчате, след което може да се върнете в сайта с бутона ПРОДЪЛЖИ С ПОКУПКИТЕ и да добавите още продукти в “кошницата”. Може да откажете поръчката като натиснете „кошчето“ в графа ИЗТРИЙ. По време на избора на артикули в количката, може да премахнете всеки един продукт, като изберете „кошчето“ в графата ИЗТРИЙ или да промените количеството. 
Може да продължите пазаруването с бутона „ПРОДЪЛЖИ С ПОКУПКИТЕ“ След като приключите с избора на артикул/и натиснете бутона ПОРЪЧАЙ. Отваря се страница с Информация за доставката. Изберете начин за доставка и натиснете ПРОДЪЛЖИ.
За да финализирате Вашата поръчка натиснете бутон ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.
След получаване на поръчката наш колега ще се свърже с Вас и ще получите потвърдителен имейл с всички детайли по поръчката. 

Количка

loader
Call Now Button