ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Закупена стока може да бъде върната в рамките на 14 дневен срок по силата на член 50 от ЗЗП, в случай че:
– е в същото състояние, в което е билa доставенa (няма драскотини, увреждания, непълен комплект, увредена опаковка /кутия, токови удари);
При неизпълнение на тези условия Ние запазваме правото си да откажем да приемем върнатата стока и съответно да не възстановим пълната сума, платена от Потребителя.
Потребителят е длъжен да ни уведоми писмено или чрез телефонно обаждане  относно желанието си да върне стоката/стоките и  да ги върне на посочения адрес от който е изпратена стоката.

Като съответно трябва да пази товарителница,касов бон или гаранционна карта с който да покаже,че стоката е закупена от нас ! Всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи, други куриерски и банкови такси свързани с възстановяването на платената цена за покупка, са за сметка на Потребителя.
Потребителят има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й. 
При отказ за получаване на стоката Потребителят е длъжен да заплати всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи и други куриерски такси.

Количка

loader
Call Now Button