Home / Изкуство / обеца за септум – абсолютния хит

обеца за септум – абсолютния хит

obeca-za-septum-bez-probivane
обеца-за-септум-златисти-и-сребристи

Пазарувай извън ``голята кутия``.

Ако харесвате как изглеждат обиците на носа, но не бихте направили голямата крачка да направите дупка на своя собствен, съвременната мода има страхотен продукт за Вас.
Една пънк тенденция, която се трансформира и вече повече от година я виждаме навсякъде. За някои по-консервативни виждания това е крайна идея, но за всички нас, които търсим различната красота, независимо от мненията, намираме тези обици за новия връх на стила.

smartbox-obeca-za-nos-bez-probivane

Медиите полудяха, когато през лятото на 2014 година Риана се появи с обеца за септум на партито за представянето на албума на брат и.

обеца-за-септум-за-нос-златиста-и-сребриста

Голям акцент върху този аксесоар направи и креативният директор на Givenchy – Рикардо Тиши през 2015 с колекцията си есен/зима. Всичко модели носиха изключително красиви обици за септум, както и множесто от различни аксесоари, съчетани със строгоелегантни дрехи.

stilna-obeca-za-nos-Smartbox

Както знаем, в България модните тенденции закъсняват и тук рядко можете да видите момиче с такава обица. Но ако сте смели, креативни, различни и държите да бъдете в крак със сървеменната мода, това е Вашето бижу.

smartbox-obeca-za-septym

Виждахме и много други полулярни лица, които избраха да носят “фалшива” септум обица /даже и такива жени, от които не сме го очаквали/.