Home / Доставка и плащане

Доставка и плащане

След направената поръчка ще получите обаждане или имейл за проверяване валидността на поръчката и времето за получаване на доставката. Всяка заявка направена от Вас, ще Ви бъде доставена не по-късно от 4 работни дни от дата на потвърждаване на поръчката на посоченият от Вас адрес. Срокът за изработването на част от продуктите зависи от спецификата им. Част от продуктите, които са изложени в онлайн магазина са уникални, което значи, че може да има лека разлика при повторната им направа. Smartbox.bg (smartboxbg.com) Ви дава възможност да изберете сами цвета, размера и мотивите на желаните от Вас продукти. Заявки, направени след 18:00 часа се изпълняват на следващият работен ден. Поръчки, направени в петък след 18:00, събота, неделя или в неработен ден (официални празници) се обработват и изпълняват в първия работен ден. Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден продукт, както и в случай на забавяне на изработката му, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail.
Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане продуктите е една и съща.
– С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката
– С кредитна или дебитна карта.
– С PayPal към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично. Smartbox.bg (smartboxbg.com) работи с куриерска фирма Еконт . Доставката може да е до офис на Еконт във вашия град  или до личния ви адрес. За да проверите куриерските услуги на Еконт Експрес и да изчислите стойността на своята доставка,  моля посетете линка : http://www.econt.com/tariff-calculator/ 

Благодарим Ви!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *